28 januari 2021

Bericht Gymdocente Conny

Een bericht van de gymdocente, Conny de Vries:
Bij deze wens ik iedereen een gezond en voorspoedig 2021. Ik hoop dat het jullie goed gaat en dat de tijd van beperkingen jullie niet te veel parten speelt. Ik kan me goed voorstellen, dat deze wintermaanden tot nu toe de lastigste zijn van de afgelopen periode.
Van harte hoop ik, dat jullie het nog even volhouden en er het beste van maken. Als er mooie momenten zijn moeten we daar nu extra van genieten en met een glimlach op het gezicht leeft het al een stuk gemakkelijker.
Ik denk veel aan jullie en dat houdt ook mij op de been. Lieve groeten en berichten met de post of op de mail heb ik zeker in de kersttijd zeer gewaardeerd. Hiervoor hartelijk dank.
Ben me in de tussentijd met mijn eigen oefeningen mobiel aan het houden, zodat ik straks niet stijver ben dan jullie! Elke dag heb ik gelukkig met mijn hond Sammy een wandeling om een frisse neus te halen. Het valt niet altijd mee, zeker als het weer niet uitnodigt om de deur uit te gaan. Dit zullen jullie ook wel herkennen, denk ik zo.
Mochten jullie toch ideeën nodig hebben om in beweging te blijven, dan kan mijn beweegboekje “In de ban van bewegen” met toebehoren je het nodige zetje geven. En bedenk: het is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor kennissen en je kleinkinderen.
Lieve groeten en blijf allemaal gezond, Conny.