23 februari 2021

Bent u Creatief?

Zoals u misschien in het februarinummer van de ONS heeft gezien, hoopt ook KBO Brabant later in het jaar weer iets te kunnen organiseren voor de leden. Vandaar deze oproep:
Creatief? Laat uw werk zien op de ONS Zomerfair in Brabant!
Er weer lekker op uit, wat hebben we daar zin in! In de hoop dat we het coronavirus tegen die tijd onder controle hebben, wil KBO Brabant een ONS Zomerfair organiseren aan het einde van de zomer. Er zijn verrassend veel creatieve talenten in de gelederen van de KBO.

Na zo’n lang isolement willen we er een echt feestje van gaan maken: op een mooi landgoed met eten en drinken, muziek, gezelligheid, veel standhouders én bezoekers, ergens centraal in Brabant. Wilt u uw werk voor een groter publiek exposeren – en wellicht verkopen?  Meld u dan aan voor een kraampje via de website: www.kbo-brabant.nl/zomerfair/

Als u wel creatief bent, maar zich niet digitaal kunt aanmelden, bel dan naar Jacquelien Cuppens tel. 073-6444066.
Bij voldoende deelname en natuurlijk als het veilig kan, organiseert KBO Brabant een inspirerende ONS Zomerfair. U verplicht zich nog tot niets, er wordt overleg gepleegd met iedereen die zich heeft aangemeld. Doe mee!