Woensdag: 13 december: Kerstviering.

Elk jaar wordt altijd afgesloten met een gezamenlijke Kerstviering.

Om 11.00 uur begon de Eucharistieviering, waarin pastoor Hans van Geel voorging. Zoals gebruikelijk werden de gezangen verzorgd door het Gemengd Koor, aangevuld met een paar van onze leden. Achter het orgel had Dien van Gastel weer plaatsgenomen voor de begeleiding.

Na de viering kon iedereen op de plaats blijven zitten voor de lunch.

Zodra de soep en broodjes op waren, werden er lotjes verkocht voor de loterij. De trekking hiervan was gelijk erna en de prijzen werden uitgedeeld aan de gelukkige winnaars.

                    

Toen was er nog tijd voor ontspanning, want Nicole Frijters was deze middag in Schijf om voor ons te zingen. Zij zong natuurlijk ook enkele liedjes in de kerstsfeer, wat door de aanwezigen op prijs werd gesteld, gezien het welverdiende applaus na elk nummer. Maar er waren ook liedjes die door iedereen konden worden meegezongen.

Aan het eind van de middag werd iedereen door de voorzitter bedankt voor de aanwezigheid. Namens het bestuur wenste hij alle leden van KBO Schijf prettige feestdagen en het bestuur hoopt iedereen in 2024 weer gezond en wel terug te zien bij onze activiteiten.